Våra köpvillkor – Söderports Kaffe & Te

Allmänt

Söderports Kaffe & Te säljer te och kaffe via internet. För att handla hos oss på internet måste du vara myndig. Vi har även en fysisk butik i Helsingborg.

Vi reserverar oss för eventuella fel i artiklar, slutförsäljning och vi förbehåller oss rätten till att ändra priser utan föregående avisering.

En genomförd beställning innebär att du godkänner alla våra köpvillkor och även ger ditt godkännande till att namn, adress, telefonnummer och e-postadress registreras hos oss i vårt kundregister.

Priser, betalning & leverans

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive moms, frakt och produktkostnad. Betalning sker i samband med bekräftat köp.

Kortbetalning
Vi accepterar för närvarande bara betalning via PayPal med möjlighet att betala direkt med Visa eller Mastercard utan att registrera ett PayPal konto.

logo_paypal_betalingsalternativer_se
Kortbetalning hanteras av vår betalningspartner PayPal för att garantera snabb och säker betalning.

Frakt
Vi använder oss av Posten för leverans av beställningar. Normal leveranstid är 5-7 vardagar.

 

Fraktkostnad 

För leverans upp till två kilo är fraktkostnaden 69 kronor.

 

Orderbekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig genast en bekräftelse per e-post med information om din order. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med oss.

 

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Personuppgifter

När du registrerat dig och beställt i vår webbshop har du godkänt att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är fel, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på kontakt@soderportskaffeochte.se

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du 14 dagars ångerrätt från den dag du mottager varan. Ångerrätten innebär att du har rätt att ångra köpet för oanvänd produkt, genom att kontakta försäljaren, i detta fall Söderports Kaffe & Te. Observera att ångerrätten inte gäller livsmedel så som exempelvis te, kaffe och godis.

Reklamation

Skulle du få en felaktig eller defekt vara vill vi att du kontaktar oss på kontakt@soderportskaffeochte.se .

Om en tvist skulle uppstå följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot den hela och oanvända varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.